The Essence of Sweden – VisitSweden överraskas av länet

Anneli Renis, Travel Trade Manager, på VisitSwedens utlandskontor i Hamburg blev överraskad över hur mycket vi har att erbjuda i Västmanland.

Under två dagar har Anneli fått se några av Västmanlands boendeanläggningar och besöksmål. Länet bjöd på ett vackert vinterlandskap och ett varmt mottagande. Duktiga och tillmötesgående representanter för anläggningar och turistbyråer bidrog till att resan blev mycket lyckad. En tänd brasa, vänliga leenden eller en spännande berättelse – alla bjöd på det där ”lilla extra” som är så viktigt för att man som destination ska skilja sig från mängden. Det är de små detaljerna som skapar helheten.

Under Annelis blixtvisit hann Åsa Stanaway även presentera den nya internationella produktmanualen och berätta om de företag och besöksmål vi inte hann med att besöka den här gången. Anneli är mycket positivt överraskad över att vi har så mycket att erbjuda både vad gäller aktiviteter och boendeanläggningar av olika standard och karaktär. Förhoppningen är att vi i och med utlandssatsningen tillsammans med VisitSweden och projektet ”Internationell affärsutveckling utifrån marknadens förutsättningar” kan fortsätta arbeta med vår exportmognad och börja paketera våra produkter bättre. Det skulle göra Västmanland mer lättillgängligt för researrangörer och som en förhållandevis okänd destination måste man ofta anstränga sig lite mer för att göra sig hörd. Det är en utmaning vi ser fram mot med stor entusiasm och goda förhoppningar!

Vill du veta mer om vårt internationella arbete? Kontakta Åsa Stanaway på tfn 021-39 79 50 alt e-post asa.stanaway@vkl.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s