City Airline söker en marknadschef till Västerås

City Airline genomför nu en kraftfull expansion av deras verksamhet som kommer att förbättra flygförbindelserna i hela landet. Deras ambition är att ge Västerås och ytterligare 8-10 regioner i Sverige möjlighet att nå 40-talet europeiska destinationer inom 3 timmar! Detta kommer att skapa stora utvecklingsmöjligheter för företagande och turistnäring i regionen. De söker nu dig som vill företräda dem på plats i Västerås.

Ditt uppdrag är att, tillsammans med oss, sätta City Airline på kartan! I din portfölj har du vårt unika koncept, stöd i marknadsföring och aktiviteter och ett starkt nätverk inom bolaget. Ditt uppdrag är att vara vår representant på plats och genom aktivt nätverks- och försäljningsarbete bygga upp vårt lokala marknadsbolag. Detta innebär att du marknadsför vårt koncept till nyckelpersoner inom näringslivet, offentliga organisationer, turistnäring och andra aktörer i din region. Du deltar i olika nätverk och på ett kreativt och framgångsrikt sätt planerar och genomför du självständigt försäljnings- och marknadsaktiviteter. Du samarbetar tätt med dina kollegor på andra orter och ni träffas regelbundet för erfarenhetsutbyte och gemensamma marknadsaktiviteter.

Vi tror att du, liksom vi, drivs av att utveckla din region och att sätta City Airline på kartan. Du har förmodligen redan ett nätverk och dessutom erfarenhet av uppsökande försäljning. Du drivs av att göra affärer och skapa goda resultat. Som person är du analytisk, kreativ, social och trivs i mötet med andra. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i ett expanderande företag där din insats blir av stor betydelse för vår framgång.

City Airlines affärsidé är att skapa snabbare, smidigare och bättre förbindelser både inrikes och med övriga Europa. För att kunna skapa ett stabilt och tryggt flygbolag måste man ha ett långsiktigt tänkande, något vi har haft sedan City Airline startades 2001. På Göteborg Landvetter flygplats har vi vår bas och vårt huvudkontor. City Airline är ett helt svenskägt flygbolag och för närvarande arbetar cirka 110 personer hos oss. Mer information om oss hittar du på www.cityairline.com.

Vill du vara med på vår resa?
Har du frågor är du välkommen att kontakta Gunnar Johannesson eller Cecilia Ahlqvist vid Högström & Co som vi samarbetar med i denna rekrytering. Du når dem på 0470-70 56 30. Din ansökan, som behandlas konfidentiellt, sänder du senast den 15 februari via www.hogstrom-co.se Annonser Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s