Kolarbyn söker ny entreprenör!

Nu söker vi någon som kan ta över verksamheten Kolarbyn Eco-lodge i Skinnskatteberg.

Vill du jobba med besökare från hela världen på Sveriges mest primitiva vandrarhem? Just nu söker vi någon som är redo att ta över verksamheten. Det krävs en engagerad entreprenör som har det rätta drivet, en viss tidigare erfarenhet inom turism men även av att driva företag.

Idag drivs Kolarbyn Eco-lodge av företaget Skogens Konung, med Marcus Eldh i spetsen, i nära samarbete med Svenska Turistföreningen. Sedan starten 2004 har Kolarbyn haft besökare från 70 nationaliteter och det blir allt populärare för varje år. Högsäsongen är maj-september, men man kan även erbjuda arrangemang på vintern. Målgruppen är främst individuella gäster från Sverige och Europa men det kommer även en del grupper. Återkommande gäster är vanligt.

Kolarbyn får stor uppmärksamhet i press och media både i Sverige och internationellt. Kolarbyn är även rekommenderad i flera internationella guideböcker och flera nya är på gång i sommar.

Skogens Konung som hittills drivit Kolarbyn kommer att fortsätta bedriva verksamhet med större fokusering på guidade viltskådningsturer. Vi vill gärna fortsätta att erbjuda dessa gäster att bo i Kolarbyn. Anledningen till överlåtandet av Kolarbyn är den kraftigt växande efterfrågan på företagets tjänster vilket kräver att fler personer engagerar sig i verksamheten. Vi tror att en bra lösning är att någon engagerad person driver Kolarbyn som en separat verksamhet men i samverkan med Skogens Konung och andra inblandade partners.

Läs mer om denna unika möjlighet här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s