Välkommen att deltaga i Husmansbord® Bergslagen 2010!

Inbjudan till livsmedelsproducenter i Gävleborgs, Dalarnas, Västmanlands, Värmlands och Örebro län: Välkommen att deltaga i Husmansbord® Bergslagen 2010!

I Grythyttan den 11:e-12:e maj arrangeras för första gången Husmansbord® Bergslagen, där produkter från 5 län väljs ut och diplomeras. Är du livsmedelsproducent i Gävleborgs, Dalarnas, Västmanlands, Värmlands eller Örebro län? Tveka inte, fyll i anmälan och delta! Deltagandet är kostnadsfritt tack vare samarbete med Bergslagssatsningen Kultur & Turism.

Husmansbord® – med fokus på matens mervärden

Vi arrangerar en dag i Grythyttan för att lyfta några av de bästa konsumentfärdiga livsmedlen upp på bordet, Husmansbordet®. Vare sig livsmedlet kommer från Mälarens stränder, Närkes slättland, Värmlands Näs, de vidsträckta Finnmarkerna, Siljans bygd, Hälsinge Gårdar eller Bergslagens Byar så kan den ha sitt berättigande på Husmansbord® Bergslagen 2010. En jury väljer ut produkterna, som diplomeras och ges rätt att märkas med logotypen för ”Husmansbord® Bergslagen 2010”.

Vad kvalificerar till deltagande?

Det mesta som är livsmedel och finns tillgängligt för konsument kvalificerar till deltagande. Vi vill se, känna, prova och smaka på vad ni har. Mat i alla former och förpackningar, sötsaker, råvaror, allt! Produkter från mathantverkare förstås, men också från små och stora industrier inom något av de fem länen. Vi letar efter goda, prisvärda livsmedel som visar mervärden till den grad att man gärna väljer det igen. Kanske finns det nyheter att upptäcka som skulle kunna attrahera en större publik?

Vi vill att evenemanget skall vara positivt för alla deltagare, även för de som eventuellt inte får någon produkt utvald. Orsakerna till att en produkt inte blir ”upplyft och diplomerad” på Husmansbord® Bergslagen 2010 kommer därför inte att offentliggöras.

Välkommen till Husmansbord® Bergslagen 2010!

Pelle Agorelius, initiativtagare
Tel 070 646 75 77

Läs mer i Husmansbord©Bergslagen 2010 – inbjudan och Husmansbord©Bergslagen 2010 -Anmälan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s