Medverka på länets officiella webbplats för besökare i Västmanlands län

Webbplatsen vastmanland.se är till för alla aktörer som verkar inom besöksnäringen i Västmanlands län. Syftet är att tillhandahålla en öppen arena som visar på den bredd av besöksmål som länet erbjuder. Webbplatsen har över 200 000 besök och nära 10 000 000 träffar per år. De flesta besöken kommer ifrån Sverige, USA, Tyskland, Finland, Nederländerna och Storbritannien.

Företag och organisationer som erbjuder upplevelser, boende, förtäring och andra tjänster som efterfrågas av besökare kan presentera sin verksamhet på webbplatsen – helt utan kostnad. De som vill sälja sina erbjudanden on-line via vastmanland.se och andra digitala marknadskanaler har möjligheten att göra detta genom Turismfunktionens samarbete med Babette Experience gällande paketering, marknadsföring och försäljning. Affärssystemet är öppet för alla oavsett om ni är en stor eller liten boendeanläggning, ett aktivitetsbolag eller arbetar som guide på deltid – alla kan vara med!

Finns ni inte med på webbplatsen, är det uppgifter som ska ändras eller tas bort?
Skicka e-post med text och bilder till turism@vkl.se eller prata med Åsa Erikols på tfn 021-39 79 51. Ta gärna en titt på hur t ex Björnö stug- & aktivitetscenter, Kungsörstorp Hotell & Konferens och Sala silvergruva presenteras. Bilderna skall vara i formatet jpg med storlek 100×100 respektive 650×232 pixlar.

För att öka trafiken till webbplatsen och till dem som är med skall ni länka till vastmanland.se från er webbplats. Lämpliga länktexter är t ex Upptäck Västmanland och Discover Västmanland. Ett alternativ är att använda bilden som finns på vastmanland.se.

Vill ni medverka i länets gemensamma säljsystem?
Kontakta Niklas Gustavsson, Babette Experience AB, på tfn 0706-06 60 05 eller via e-post niklas@babette.se.

Använd de sociala medierna!
vastmanland.se lyfter fram information och erbjudanden från andra kommunikationskanaler som ni kan använda för att öka trafiken till era webbplatser och er försäljning. Bloggar eller Twittrar ni om era verksamheter? Kontakta Åsa Erikols på tfn 021-39 79 51 eller via e-post turism@vkl.se så lägger hon till er i flödena. Missa inte heller möjligheten att synas genom det officiella nätverket för Sverige, Community of Sweden.

Västmanlands Kommuner och Landsting (VKL) ansvarar för samordningen och utvecklingen av turismen i Västmanlands län. Inom turismområdet verkar vi för en väl utvecklad och ökande besöksnäring i Västmanlands län och Stockholm-Mälardalsregionen. Detta sker genom stödjande och initierande aktiviteter för berörda aktörer, både privata som offentliga, på lokal, regional och nationell nivå.

Vill ni veta mer kontakta Henrik Wester på tfn 021-39 79 59 eller via e-post henrik.wester@vkl.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s