Upptäckarmagasinet Visit Västmanland lovordas

I slutet av april lanserade vi årets upptäckarmagasin ”Visit Västmanland. Ett magasin fyllt med artiklar, notiser och tips om äventyr, festivaler, kickar, nyheter och vila som man kan uppleva i Västmanlands län. Årets magasin är den tredje upplagan och intresset från de medverkande företagen är större än någonsin.

Responsen har inte låtit vänta på sig. Flera företag med feedback till produktionsbolaget och har redan bokat in annonsplatser inför kommande år. Nedan följer några av de citat som har inkommit.

– Bra jobbat när det det gäller den balansgång som det innebär att utveckla produkten hela tiden och hitta en bra mix av spjutspetsar och mer heltäckande info, Göran Dahlén, NäringslivschefArboga Kommun.

– Jag sitter och håller årets upplaga av ”Visit Västmanland” i min hand. Tänk att Västmanland har så mycket att erbjuda turister! Det är något som de flesta av oss som bor här inte tänker på. Här finns djupa skogar, sjöar, jordbruksbygd och gammal kultur. I tidningen kan jag läsa om en rad olika företag som jobbar inom turistnäringen, om friluftsliv och kulturutbud och naturligtvis om de festivaler som anordnas. Vårt län har något att erbjuda alla, gammal och ung, äventyrare och kulturintresserade. Här finns en massa roliga tips. Det mesta är sommaraktiviteter, men även vintertid har vårt län en hel del att bjuda på. Tidningen är upplagt på ett trevligt och lättläst sätt. Det går att söka aktiviteter per ort eller dag för dag. Nu väntar jag bara på den engelska upplagan av tidningen, som jag ska skicka till mina vänner, Britt-Marie Johansson.

– Vår marknadsföring i Visit västmanland är viktig. Årets magasin uppfyller hotellets förväntningar på en utförlig , snygg och proffsig kommunikationsväg till våra gäster. Efter att ha sett årets upplaga så är jag över förväntan mycket nöjd. Visit västmanland är en del i en större marknadsföring men vi märker redan återkoppling på tidningens innehåll. Att hela Visit västmanland är proffsig hela vägen rakt igenom stärker länets ambitioner att vilja förändra och utöka tillströmningen av turister och närliggande grannstäder som förhoppningsvis också ser oss som ett närliggande alternativ för utflykter och semester. Jag är helnöjd, Anna K. Gustafsson, VD/Ägare, Arboga Stadshotell.

– Vi får mängder av förfrågningar varje vecka om att annonsera i olika media och vi och tackar nej till de allra flesta. Vi har valt att annonsera i Visit Västmanland för att vi anser att den på ett mycket informativt och säljande sätt presenterar ”destinationen Västmanland”.  Vi känner oss säkra på att den används av turistbyråer och olika turistaktörer, Sofie Andersson, 
Marknadsansvarig, Sala silvergruva.

– Med glädje bläddrar jag i årets upplaga av Visit Västmanland.  Informativ,  lockande och snyggt formgiven. Särskilt trevligt är det att få tips om vad man kan hitta på under hela  året vår, sommar höst och vinter.  En tidning att spara inför kommande utflykter i vackra Västmanland. En eloge till VKL och till Visit Västmanlands redaktion, Catharina Piper, Ängsö slott.

– Årets Visit Västmanland är den bästa någonsin! Vi kommer definitivt att annonsera nästa år, Viktor Blomqvist, VD, Skultuna Messingsbruk AB.

Visit Västmanland ges ut på uppdrag av Turismfunktionen vid Västmanlands Kommuner och Landsting och Länsstyrelsen i Västmanlands län. Den tas fram i nära samarbete med länets kommunala turistorganisationer och lokalt anknutna skribenter och produktionsbolag.

Magasinet finns på länets turistbyråer. Ta gärna kontakt med turismansvariga i respektive kommun och besök dem på turistbyrån. Kontaktuppgifter till länets turistbyråer finns på vastmanland.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s