Pressrelease: Truly Nordic sätter Västmanland på kartan!

Värdet av utländsk turism i Sverige var för första gången år 2009 högre än värdet av svensk turism utomland, enligt statistik från SCB. En trend som tycks hålla i sig, säger Johanna Sandberg Nicolaides som driver och äger företaget Truly Nordic.

– Det är inte bara lågkonjukturen som har påverkat svenskarnas resvanor, utan fler har börjat hitta och uppskatta guldkornen som finns i vårt avlånga land. Att svenskarna dessutom upptäckt just Västmanland och Bergslagen som resmål är ju extra glädjande för oss på Truly Nordic, som specialicerat sig på konferenser och naturupplevelser i regionen.

En av nyheterna för säsongen är ”Där vikingarna bor”. – Utan konkurrens ett helt underbart och häftigt ställe att besöka om man vill veta mer om sitt kulturhistoriska vikingaarv. Passar såväl företagsarrangemang som för ett privat besök. Andra nyheter för de äventyrslystna är ”Överlevnadskurs för familjen”, liksom turridning på exklusiva hästraser som Andalusier, Lusitanon och Angloarab. – Just nu håller vi även på att utforma ett nytt koncept för nöjesklättrare i samarbete med en av Sveriges bästa friklättrare, så håll utkik.

Privatresandet är egentligen en liten del av verksamheten men ökar i takt med att alltfler upptäcker regionen och företaget. Truly Nordic har nischat sig på skräddarsydda arrangemang, handplockade utifrån kundernas behov. – Dessa arrangemang kryddar vi med enastående natur, smakupplevelser, harmoni och inspirerande miljöer i en region som återspeglar en äkta nordisk karaktär. I Västmanland och Bergslagen finns allt som är typiskt för Norden med rimliga avstånd till allt förutom fjäll och hav. Vi vågar nog påstå att Truly Nordic är bäst på det vi gör! avslutar Johanna.

Läs mer om verksamheten på www.trulynordic.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s