Ny marknadsföringschef i Västerås

Jan Johansson har utsetts till ny marknadsföringschef för Västerås & Co, Västerås stads marknadsavdelning inom Etablering Västerås AB.

Jan Johansson, 55 år, har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Göteborg och en MBA-examen från Uppsala Universitet. Han har lång erfarenhet av strategiskt marknadsföringsarbete inom besöksnäringen och har bland annat varit vd för Kistamässan och Adforum samt affärsområdeschef för Stockholmsmässan.

– Vi välkomnar Jan Johansson som ny marknadsföringschef för Västerås & Co. Han har gedigen och bred erfarenhet från framstående positioner från näringslivet såväl som besöksnäringen. Han kommer att kunna tillföra Västerås mycket kunskap och kompetens så att vi kan marknadsföra Västerås än mer offensivt, säger Monica Ericsson, stadsdirektör och vd för Etablering Västerås AB.

Jan Johansson tillträder sin tjänst den 17 augusti.

I Västerås & Co ingår Västerås Turistbyrå samt en marknadsföringsenhet som tillsammans har tio medarbetare. Västerås & Co ansvarar för att utveckla den attraktiva destinationen Västerås och därmed bidra till fortsatt tillväxt av staden.

Mer information:

Monica Ericsson, stadsdirektör och vd för vd för Etablering Västerås AB, 021-39 11 04

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s