Hur inspirerar ni era gäster?

I slutet av april lanserades årets upptäckarmagasin för våra svenska gäster. Nu lanserar vi även den engelska versionen. Magasinen är fyllda med artiklar, notiser och tips om äventyr, festivaler, kickar, nyheter och vila som man kan uppleva i Västmanlands län. Årets magasin är den tredje upplagan sedan den lanserades för första gången och intresset från de medverkande företagen är större än någonsin.
Syftet är att öka medvetandet om Västmanland som turist- och besöksmål genom att inbjuda till skön och avkopplande läsning. Magasinet omfattar 68 sidor och trycks i 50 000 ex på svenska och 15 000 ex på engelska och finns tillgänglig i Sverige via kommunernas turistbyråer, länets turistföretag och på Sverigehuset i Stockholm. För våra utländska gäster finns den dessutom tillgänglig genom servicefunktionen på VisitSweden.
Hur gör ni för att inspirera era gäster? Beställ magasinen genom Turistbyråshopen på www.tbshopen.se – helt kostnadsfritt! För beställning av fler än ett exemplar klicka på länken för turistbyråer vid beställningssidan.
Inloggningsuppgifter enligt:
visit
beställ
Visit Västmanland ges ut på uppdrag av Turismfunktionen vid Västmanlands Kommuner och Landsting och Länsstyrelsen i Västmanlands län. Den tas fram i nära samarbete med länets kommunala turistorganisationer och lokalt anknutna skribenter och produktionsbolag.
Hur ser ni på framtiden?
Hur mår turistnäringen lokalt och regionalt, vad händer hos er företagare? Vi vore väldigt tacksamma om du vill ta dig tid att svara på några frågor. Ditt svar är viktigt! Läs mer om årets konjunkturbarometer på vår blogg.

6 responses to “Hur inspirerar ni era gäster?

  1. Snyggt magasin! Bra att det finns på engelska nu också.

    • Tack för feedbacken – det är många som är involverade i produktionen och som använder den i sina verksamheter. Nu håller vi tummarna för en framgångsrik högsäsong 🙂

  2. Mycket snyggt! Finns webbversion?

  3. Snyggt.
    Bra komplement till min aktivitetspärm. Perfekt med engelska då de flesta av mina gäster är utländska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s