Internationell affärsutveckling utifrån marknadens förutsättningar – utökad satsning!

Länsstyrelsen i Västmanlands län har beviljat en utökning av vårt internationella arbete. Detta innebär att vi kommer att kunna fortsätta bearbetningen av researrangörer i Tyskland och Nederländerna samt påbörja insatser på ytterligare en marknad.

Det utökade projektet sträcker sig till 31 mars 2013 och projektledaren Åsa Stanaway kommer under perioden att arbeta heltid inom projektet.  Satsningen möjliggör bland annat deltagande i VisitSwedens plattformar ”Business 2 Business” på den tyska och nederländska marknaden. Trots att arbetet med att öka omsättningen från utländska besökare tar tid och måste ses långsiktigt har projektet redan gett goda resultat. Flera västmanländska aktörer har kunnat knyta nya avtal med internationella researrangörer, småföretagare har fått hjälp med utveckling och exportmognad och den uppmärksammade affären med Raiffeisen Bank beräknas generera en omsättning på över 25 miljoner kronor i Västmanland.

Vill du veta mer om vårt internationella arbete? Kontakta Åsa Stanaway på tfn 021-39 79 50 alt via e-post asa.stanaway@vkl.se. Mer information finns även på vkl.se.

One response to “Internationell affärsutveckling utifrån marknadens förutsättningar – utökad satsning!

  1. Pingback: The Essence of Sweden – 2010, ett framgångsrikt år | Turism i Västmanland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s