Ekoturism i praktiken har nominerats till årets Ull-bagge

Utbildningen Ekoturism i praktiken har gått vidare till den nationella finalen för årets Ull-bagge i klassen Årets landsbygdsprojekt. Utbildningen har tidigare utsetts som länets kandidat till den nationella finalen av Länsstyrelsen i Västmanlands län med motiveringen:

”Arrangörerna har skapat ett utbildningskoncept ”ekoturism i praktiken” som utgår från de deltagande företagarnas förutsättningar och behov. Genom att fokusera på ett konkret och praktiskt innehåll där flera av länets befintliga naturturismentreprenörer engageras och bidrar med sina erfarenheter utvecklas starka nätverk. Det skapas också nya produkter med bas i naturen som går att prissätta. Konceptet har visat sig vara så framgångsrikt att utbildningen redan körs för andra gången i Västmanlands län och utbildningen exporteras nu också till andra län i Sverige.”

Vinnaren kommer att offentliggöras vid Landsbygdsgalan den 23 november 2010, som äger rum i Stockholms stadshus. Den slutliga vinnaren utses av Landsbygdsnätverkets styrgrupp.

”Ull-baggen” är ett pris instiftat av Landsbygdsnätverket för att uppmärksamma och ge uppmuntran till inspirerande goda exempel inom Landsbygdsprogrammet. Mer om Ull-baggen och Landsbygdsgalan finns att läsa på Landsbygdsnätverkets webbplats: www.landsbygdsnatverket.se. Läs mer om utbildningen på www.vkl.se.

3 responses to “Ekoturism i praktiken har nominerats till årets Ull-bagge

  1. Stort grattis till nomineringen! Ni kommer säkert ta hem utmärkelsen. Att Truly Nordic fått vara en del av Ekoturismutbildningen som föredragshållare känns naturligtvis extra roligt i detta sammanhang. Duktiga entreprenörer inom naturturism, engagerade kursledare, relevant upplägg och innehåll – ett vinnande koncept!

    • Tack! Utbildningen bygger på att många är med och bidrar med sina erfarenheter och kunskaper, där du är en av dem som öppet och ärligt delar med dig av dina erfarenheter.

  2. Pingback: Organisk tillväxt – en förutsättning för hållbar utveckling! | Turism i Västmanland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s