Smakfullt Äventyr -en samlingsplats för besöksnäringen!

Nu är det dags att visa vad vi har! Historia, natur, byggnader, smaker, berättelser, djur, vatten, kultur, konst mer eller mindre vilda och galna upptåg och fantastiska besöksmål och  rofyllda själsfridsparadis.

Maten och lantbruket/skogsbruket den kommer ifrån är betydande delar av besöksnäringen. Smakmässigt och upplevelsemässigt. I oktober genomförs det en besöksnäringsmässa i Västerås med maten som en betydande del. Quality Mässan i Västerås ansvarar för arrangemanget som tillsammans med lokala företag jobbar för att visa upp en av de bästa besöksregionerna i Sverige.

Ett av syftena är att visa besökare att vi finns, var vi finns och varför det är bra att förlägga aktiviteter och konsumtion i vår region. Låt dem smaka, känna och lukta. Kittla dem med lite äventyr!

Ett annat syfte är att vi ska träffa varandra, hitta nya samarbetspartners, leverantörer, produkter och kunder. Sist men inte minst, att vi ska kunna ta del av inspirerande och utvecklande seminarier och workshops som kan ge kunskaper om hur vi kan utveckla våra näringar.

Möjlighet finns att dela montrar; tänk marknadsstånd, en simulerad skogsglänta med ett par halverade stockar där man sätter sig med nya kunder och besökare en stund, några stubbar att slå sig ner på, en picnicfilt, ett dukat bord, en boendemiljö eller annan miljö som passar just er verksamhet.

Var med och skapa en mässa som våra besökare inte glömmer utan vill ha mer av i verkligheten!

Läs mer om mässan i det spännande programmet. På www.quality-massa.se kan du läsa mer om mässan, deltagande företag och anmäla dig som utställare.

Missa inte tillfället att delta på mässutbildningen den 13 september som är speciellt framtagen för er som ställer ut under mässan. Under workshopen lär dig att få ut det mesta av en mässa eller i ett möte med nya kunder och affärskontakter.

2 responses to “Smakfullt Äventyr -en samlingsplats för besöksnäringen!

  1. A Tasteful Adventure. What if, just imagine, that in twenty years time we have huge food- tourism business. Swedish foodculture has flourished and we have found our traditions and roots. Production is growing. The rest of the tourism industry naturally grows because of this too.
    It doesn’t have to be just a dream
    We start of making this dream reality on the 8:th of October 2010 in Västerås
    Let’s do it together!

  2. Pingback: 2010 in review – This blog is on fire! | Turism i Västmanland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s