Best Western Hotels får sitt andra hotell i Västerås -pressrelease

Fr.o.m. den 1 september 2010 får hotellkedjan Best Western ett nytt hotell i Västerås. Hakon Hotell & Konferens, systerhotell till Best Western Hotel Esplanade ändrar då namn till Best Western Mälaren Hotell & Konferens.


Nytt namn, samma härliga atmosfär, 20 steg från Mälaren – med city runt hörnet!

Best Western Mälaren Hotell & Konferens ägs och drivs av Aros Congress Center (ACC) och är systerhotell till Best Western Hotel Esplanade. Hotellet är en lite mindre anläggning precis intill Mälaren. På hotellet finns 28 rum, alla med sjöutsikt samt sex konferensrum där det största har plats för 160 personer i biosittning.

– Det känns helt naturligt att gå med i Best Western med även Hakon Hotell & Konferens. Jag tror och hoppas att hotellets konferenskapacitet och läge, endast 20 steg från Mälaren, ska attrahera många nya gäster till vår fina stad via Best Westerns varumärke och kanaler, säger Anki Bengtson, koncernchef i ACC. Vi har mycket bra erfarenhet av Best Western Hotels genom systerhotellet Best Western Hotel Esplanade, nu blir det en mer naturlig koppling mellan våra två hotell.

– Best Western Hotel Esplanade har länge varit medlem i vår kedja och det känns mycket bra att dess ägare nu även vill ha med sitt andra hotell i Västerås i Best Western Hotels, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Det är ett bra betyg för oss som kedja, att hotellen är nöjda med sitt medlemskap.

För mer information, kontakta:

Anki Bengtsson

Best Western Mälaren Hotell & Konferens

Telefon: 021-10 11 11

E-post: anki.bengtsson@acc.se

Om Best Western Hotels

Best Western Hotels har 73 hotell på 52 orter i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria, erbjuder fritt Internet samt visar ej erotiska filmer. Det är en av Nordens största hotellkedjor med drygt 140 hotell. Totalt finns över 4 200 Best Western hotell i ett 80-tal länder, vilket gör hotellkedjan till världens största.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s