Drygt 6 miljoner kronor till kompetensutveckling i Mälar/Hjälmarregionen!

Länsstyrelserna i Mälar-Hjälmarregionen (Stockholm, Uppsala, Södermanland, Örebro och Västmanland) utlyser projektmedel för att anordna kompetensutveckling för företagare och deras anställda samt aktiva i byautvecklingsgrupper på landsbygden i regionen.

Medlen kommer från Landsbygdsprogrammet, som finansieras av EU och svenska staten. Det övergripande målet med Landsbygdsprogrammet är att skapa ett dynamiskt, innovativt och konkurrenskraftigt näringsliv som leder till fler jobb och högre tillväxt i landsbygdens ekonomi.

Länsstyrelserna önskar till exempel få in projekt som kan ge målgruppen stöd i att bilda nätverk, marknadsföra sina produkter samt kunskap om upphandling med offentlig sektor. Inom ämnesområdet turism efterlyses projekt som inte bara anknyter till matlandet utan även handlar om boende, upplevelser och marknadsföring m.m. Projekt som erbjuder olika typer av inspirationsresor inom områdena mat och turism efterfrågas också i denna utlysning. Läs mer på Länsstyrelsens webbplats.

Ta gärna kontakt med Länsstyrelserna om du har frågor.

Välkomna med ansökningar senast den 1 november 2010!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s