Liten men naggande god

Hösten har bjudit på flera goda nyheter och överraskningar. Vår utbildning ”Ekoturism i praktiken” utnämndes till Årets landsbygdsprojekt och Sala Silvergruva utnämndes till årets Natur- och kulturupplevelse av STF. Vi har föreläst under LARGE 2010 och varit gästkrönikörer.

Självklart är det roligt att vårt län uppmärksammas offentligt, men det sker samtidigt mycket ”bakom kulisserna”. Vårt internationella arbete utvecklas och ger fler och fler affärsmöjligheter för länets turistföretag, ett regionalt säljsystem etableras allt mer, nya praktisk inriktade utbildningar planeras, nästa års turistmagasin och länskarta håller på att tas fram, …

För många är detta en av de mest intensiva perioderna under året med julbord och konferenser, för vår del är det hög tid att avrunda året och ta sats inför det kommande. Vi vill även passa på att tillönska er en god jul och ett gott nytt framgångsrikt år!

Genom nyhetsbrevet vill vi ge er en bild av vad som är på gång och lyfta fram många av de initiativ som tas i Västmanlands läns kommuner och övriga delar av landet. Initiativ som verkar för att utveckla besöksnäringen i Sverige.

Läs mer i vårt senaste nyhetsbrev. De föregående hittar du på vkl.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s