Bra ugglevår på gång

Förra året var hyfsat för Bergslagens ugglor. I år tror Birdsafarisweden att det blir än bättre. Ugglorna hoar redan i vintermörkret och det är gott om sork i skogarna.

Birdsafarisweden lockar allt fler gäster, inte minst internationella resenärer. Många engelska fågelskådare har redan upptäckt Sverige och i år hittar även ett par nordamerikanska grupper hit. Sedan tidigare finns många svenskar bland gästerna liksom besökare från Tyskland, Frankrike och Holland. Förra året gästades företaget av sin första japan.

 – Bokningsläget ser bra ut och vårens ugglesafaris är redan bokade till mer än hälften, säger Daniel Green som driver företaget Birdsafarisweden i Svartådalens skogar norr om Västerås sedan 2002 och tillägger:

– Det är främst ugglor, hackspettar och andra skogsfåglar som lockar. Ännu har vi inte spikat avgångsdatum för vårens ugglesafaris, eftersom vi inte vet när ugglorna börjar häcka. Men det lär ske inom en månad, och då blir det snabbt fullt. Det är alltså lika bra att höra av sig på en gång.

Medlemmar i Naturens Bästas resklubb som bokar innan den 28 februari får tio procents rabatt på vårens ugglesafaris. Dessutom ger Birdsafarisweden en (1) snabbfotad medlem i Naturens Bästas resklubb ett riktigt prisvärt erbjudande för Ugglesafari i Svartådalen. 

Läs mer på: http://www.naturensbasta.se/nyheter/detalj.asp?ID=567&AktivMeny=500&AktivUnderMeny=525.

One response to “Bra ugglevår på gång

  1. Pingback: Tweets that mention Bloggat: Bra ugglevår på gång: Förra året var hyfsat för Bergslagens ugglor. I år tror Birdsafarisweden att det ... -- Topsy.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s