I huvet’ på en arrangör – succé för den dubbla workshopen med Monika Holmgren

VisitSweden menar att det är slut på hyllorna, att det saknas exportmogna produkter. Hur kan det stämma när besöksnäringen i många år har arbetat med utveckling och paketering av exportmogna produkter? Har man arbetat fel? Räcker det inte med att ta fram paketen? Hur paketerar man rätt och lever upp till arrangörernas förväntningar i den dagliga verksamheten?

I veckan genomförde vi de mycket uppskattade workshoparna med researrangören Monika Holmgren, VD, Omnica Travel AB/Upplevelser i Norr AB. Workshoparna lockade mer än 70 deltagare och Monika drillade dem i konsten att arrangera paketresor och leverera till återförsäljare och kunder.

Några kommentarer från utvärderingen:
* Monica genomförde dagen med 5 stjärnor.
* Monika är påläst, erfaren, kunnig, ett seriöst genomförande med en stor del värme och humor.
* Gruppövningen är intressant för den visar på att man ser kunden/målgruppen på olika sätt. Går inte att pricka rätt med innehåll innan man definierat mottagaren.
* Jag är supernöjd med dagen och tycker Monica varit jätteduktig. Det är så skönt med någon som verkligen vet vad hon pratar om och gör det på ett pedagogiskt och trevligt sätt.
* Kort om tid, hade gärna tagit en tvådagars, det finns mer att gå igenom.
* Fantastiskt bra föreläsare!! Bra material till kursen!
* Upplägget är mycket relevant i den pågående utvecklingen av Västmanlands exportmognad.

I samband med workshoparna lanserade vi även vår handbok ”Exportmogen – Handbok för dig som vill sälja på en internationell marknad”. Handboken är framtagen av Turismfunktionen i samarbete med turismansvariga i länets kommuner.

Vill du veta mer om workshoparna och vårt internationella arbete? Kontakta Åsa Stanaway på tfn: 021-39 79 50 alt via e-post asa.stanaway@vkl.se.

One response to “I huvet’ på en arrangör – succé för den dubbla workshopen med Monika Holmgren

  1. Pingback: Tweets that mention I huvet’ på en arrangör – succé för den dubbla workshopen med Monika Holmgren | Turism i Västmanland -- Topsy.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s