Eldrimner inbjuder till Mathantverksdag

Till dig som är eller vill bli mathantverkare! Föregående års mathantverksdagar har varit mycket givande. Vi har fått ta del vad som är på gång ute i regionerna. Eldrimner har kunnat berätta om alla sina aktiviteter. Mathantverkarna har fått inspiration, tips och råd samtidigt som de har kunnat påverka Eldrimners framtida arbete.

Därför erbjuder vi även i år en ny serie av mathantverksdagar runt om i landet. I år är den planerade Upplevelsemässan Smaklust 25–27 maj 2012 ett centralt tema. Det är viktigt att mathantverkarna är med och planerar detta betydelsefulla arrangemang. Men vi ska också prata om mycket annat som rör mathantverket och lyssna på ”dagens mathantverkare”, en av Eldrimners diplomerade rådgivare, som berättar om hur hon/han upplever att vara mathantverkare.

Vi vänder oss till Dig som arbetar som mathantverkare, till Dig som är nyfiken på och har tankar kring att starta inom denna framtidsbransch samt till Dig som arbetar inom en organisation eller ett nätverk med anknytning till mathantverket.

Naturligtvis är även Du som arbetar inom sektorerna offentlig mat, restaurang eller turism hjärtligt välkommen. Eldrimners vision är att det ska finnas 10 000 mathanverkare i Sverige 2018. Nu måste vi tillsammans arbeta hårt för att förverkliga denna vision. Det finns en oerhörd potential i mathantverket: Det säljer som aldrig förr och hela tiden startas nya företag. Mathantverket är kärnan och spjutspetsen i Sverige – det nya matlandet!

Läs mer i programmet Välkommen till en spännande mathantverksdag på Brunnby gård den 18 mars!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s