Ny motorsportsarena i Mälardalen

Liten nog för att ha roligt med en gokart. Stor nog för att rymma bilar och motorcyklar!

Den nya motorsportsarenan i Mälardalen ligger 9 km från Sala och 25 km från Västerås. Banan ligger i natursköna Sätra Brunn med närhet till den kända kurorten och Sala Silvergruva. Den nya motorsportsarenan ska erbjuda aktiva inom olika motorsporter full möjlighet till träning och tävling på nationell och internationell nivå. Det blir en allroundbana lämpad för både bil och mc.

Sveriges längsta gokartbana kommer att byggas. Efter ombyggnad kommer den asfalterade banan att bli ca 1300 meter lång och en bredd på minst 10 meter. Hyrkartarna är eldrivna och både snabbare och roligare att köra än bensindrivna.

Vision
Deras vision är att den nya motorbanan ska främja motorsporten i regionen och utgöra ett bra komplement till ungdomsverksamheten och för de motorintresserade. Målet är en flexibel motorbana tillgänglig för alla!

Vi sätter inga begränsningar för vad vi kan erbjuda. Banan kan hyras för olika eventaktiviteter som företagsaktiviteter, trafikskoleverksamhet, testverksamhet av motordrivna fordon, utställningar, swapmeet, mässor, uppvisningar, lägerverksamhet, utbildning och underhållning.

Läs mer på www.salaracingpark.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s