The Essence of Sweden – ny medarbetare och fokuserad utveckling

Eftersom vi, tillsammans med Sörmlands turismutveckling, medverkar som en partnerregion i det nationella utvecklingsprojektet ”Hållbar besöksnäring” förstärker vi vårt team med en ny medarbetare på halvtid.

Vår internationella säljchef, Åsa Stanaway, arbetar fr o m den 1 mars halvtid som projektledare i projektet ”Hållbar besöksnäring” och halvtid med projektet ”Internationell affärsutveckling”. Vårt internationella arbete stärks upp av Johanna Sandberg-Nicolaides under perioden 1 mars 2011 till den 31 mars 2012. Johanna kommer i första hand att arbeta med att utreda kostnadsfria och prisvärda försäljnings- och informationskanaler på Internet. Individuella möten med intresserade företag där hon utifrån respektive företags förutsättningar går igenom verksamheten, är behjälplig med att komma igång med försäljning via Internet, upplägg av information på bedömningssiter som TripAdvisor och andra lämpliga webbplatser. Johanna ansvarar även för uppdatering, information och spridning av vouchersystemet inför sommarsäsong 2011 samt uppföljning efter säsongens slut.

Åsa ansvarar även i fortsättningen för alla kontakter med VisitSweden och utländska researrangörer, visningsresor och mässor. Åsa ansvarar även för den internationella produktmanualen och nyhetsbreven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s