Studieresa till Grythyttan – tema mat och design

Välkommen att följa med på en smaklig resa till Grythyttan med omnejd där vi bekantar oss med lokala matentreprenörer och andra småföretagare. Förutom studiebesök på Grythyttan Vin, Neerings glass och choklad, Bredsjö mjölkfår samt Måltidens hus, kommer vi att få lyssna till lokala småföretagares tankar och visioner och deras väg till framgång. Det blir även en Temakväll med lokal mat och föredrag på Grythytte Qwarn, inklusive guidning.

Bussen utgår från Örsundsbro. Möjlighet att kliva på kommer att finnas i Enköping, Västerås, Köping och Arboga. Mer information skickas ut efter anmälan. Det är endast ett begränsat antal platser, så vänta inte med din anmälan!

Tid: Torsdagen och fredagen den 26-27 maj.
Plats: Grythyttan

Anmälan: Senast den 6/5 till Agneta Mattsson, Landsbygdsenheten, 021-19 50 24 eller lantbruk.vastmanland@lansstyrelsen.se. Om du använder telesvar/e-post tala om vilken kurs du anmäler dig till, namn, adress, telefonnummer, ev. kundnummer samt personnummer. Du kan gärna anmäla dig via Kurskalendern på vår hemsida www.lansstyrelsen.se/vastmanland.

Kostnad: Preliminär kostnad 1600 kr /pers inkl. moms (i dubbelrum). I priset ingår resa, guidningar, mat (ej dryck) och övernattning.

Frågor? Kontakta Eva Lindqvist 021-19 50 28.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s