The Essence of Sweden – intensiva förberedelser inför historiens största charterresa

Under måndagen och tisdagen hade vi besök av de reseledare som inom några veckor kommer tillbaka tillsammans med vårens charterresenärer till Västmanland.

Det är en av Centraleuropas största bankgrupperingar Raiffeisen Bank som erbjuder sina kunder denna resa. Under 10 veckor med start 28 april kommer chartrade plan till Västmanland och Västra Götaland med upp mot 400 resenärer i veckan. Affären är ett resultat av länets samarbete med VisitSweden genom projektet Internationell affärsutveckling utifrån marknadens förutsättningar.

Bokningarna för charterresan har gått över förväntan! Vissa avgångar är till och med överbokade och man har fått erbjuda vissa resenärer alternativ med reguljärflyg till Arlanda. Resan varar i 7 dagar med 3-4 övernattningar inom vardera område. Förutom utflykter till Stockholm och Sörmland kommer resenärerna under sin vistelse i Västmanland att gå en stadsvandring i centrala Västerås, besöka Sala Silvergruva, Frösåker Brygga, Kungsbyn samt uppleva en båttur med Rederi Mälarstaden. De kräsna och resvana reseledarna är väl pålästa om våra produkter och var mycket imponerade över det bemötande de fick på våra besöksmål. Några kommentarer som snappades upp under dagarna var:

”Jag trodde aldrig att Sverige kunde kännas så exotiskt”
”Det här var det mest spännande jag upplevt sedan jag var vandringsguide i Nepal” (om besök 155 m under jord i Sala Silvergruva)
”Vilket fantastiskt bemötande vi fick på Frösåker Brygga!”
”Våra resenärer kommer att älska det här upplägget!”

Sala kommun uppmärksammade besöket i Sala Silvergruva och även VLT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s