Ny spännande modell för att ta fram paket för den tyska marknaden utifrån kundens önskemål!

Vill ni vara med? Tyska Wikinger Reisen provar ett intressant nytt grepp för att ta fram attraktiva paket som kunden vill ha – de frågar helt enkelt sina kunder!

Detta gör man genom att erbjuda fyra svenska regioner möjligheten att vara värd för en scoutresa sommaren 2012. Wikinger Reisen kommer att bjuda ca 12-20 vanliga tyska resenärer på en förproducerad försöksresa. Wiking Reisen kommer att stå för marknadsföring, urval av resenärer samt transport till Sverige men förväntar sig att deltagande regioner står för programmet på plats. I utbyte får deltagande regioner och företag ta del av all dokumentation. Wikinger Reisen kommer att lägga stor vikt på att verkligen fråga ut dessa resenärer om deras upplevelser och ta tillvara på den respons de får. Därefter ska reseprogrammet finslipas utifrån dessa besökares önskemål och sedan säljas på den tyska marknaden som en del av Wikinger Reisens övriga utbud.

Denna researrangör är ute efter trevliga, ”soft adventure” vandringsresor där man vandrar i vacker natur under dagarna och bor bra på kvällarna. Boendeanläggningarna ska ha möjlighet att ge allotment, ha dusch och toalett på rummet samt kunna erbjuda en samlingslokal för grupperna. Vi tycker att det här låter som en spännande möjlighet att utöka vårt samarbete med en denna duktiga tyska researrangör. Vi har också resonerat kring möjligheten att göra gemensam sak och samarbeta med någon annan närliggande region för att ta fram en attraktiv produkt som kan locka.

Vi måste anmäla vårt eventuella intresse senast i slutet av april. Därför vill vi snarast veta vilka som har intresse av att vara en del i detta? Hör av er till Åsa Stanaway på tfn 021-397950 alt via e-post asa.stanaway@vkl.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s