Nu finns några av Mellansveriges bästa upplevelser paketerade!

Projektet Global Eyes är ett länsöverskridande samarbete i Västmanland, Örebro, Sörmland och Östergötlands län. Turismutvecklarna i respektive län har arbetat tillsammans med researrangören Truly Nordic, för att presentera några av regionens höjdpunkter. I paketen finns inga länsgränser då man har utgått från ett kundperspektiv.

”En turist som landar på Skavsta eller Arlanda funderar knappast på vad länen heter. De väljer utifrån intressen. Vad vill jag uppleva och var kan jag göra det? Därför har vi utifrån marknadsanalyser av potentiella gäster tagit fram tre olika tema-paket”. Säger Johanna Sandberg Nicolaides från Truly Nordic, som har varit ansvarig för arbetet med produktutvecklingen.

Truly Nordic, presenterar de framtagna paketen, tillsammans med representanter för Handelskammaren i Mälardalen, under en turné i England 11-13 april. Besök är bokade med researrangörer i Storbritannien som har intentionen att göra affärer med oss.

För mer information om innehållet i paketen, kontakta Johanna Sandberg Nicolaides på Truly Nordic, johanna@trulynordic.se eller 070-361 14 86.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s