Åtta västmanländska produkter till Buro Scandinavia

Buro Scandinavia är den nederländska researrangör som varje år skickar flest holländare till Sverige. Denna researrangör erbjuder alla sina kunder ett rabatthäfte med ett stort utbud av spännande och intressanta aktiviteter att ta del av under sin semester.

Redan förra sommaren träffade VKLs internationella säljchef Åsa Stanaway produktutvecklare från Buro Scandinavia och sålde då in de aktiviteter som presenteras i länets aktivitetspärm med vouchersystem. De holländska produktutvecklarna var mycket imponerade av våra produkter och vårt system med ett antal fasta turer även för aktiviteter som vanligen bara säljs till grupper. Vi gick därför ut med en förfrågan till alla de aktörer som då fanns med i aktivitetspärmen. Många av de västmanländska företagarna var på hugget och svarade omgående. Av dessa har alla som med så lång framförhållning kunde sätta datum, priser och rabattnivå på sina produkter och dessutom förse oss med bra, högupplösta bilder och en säljtext nu kommit med i detta flitigt använda rabatthäfte!

Deltagande attraktioner/aktiviteter från regionen är:

Världsarvet Engelsbergs Bruk
Gårdsjö Älgpark
Nordic Discovery kanotsafari
Sala Silvergruva
Edens Garden kanotutflykt
Björnö Aktivitetscenter
Yacht Charter Västerås
Vertical Run

Framgången är ett resultat av det av Länsstyrelsen delfinansierade projektet Internationell affärsutveckling utifrån marknadens förutsättningar där vi från länet ingår i ett partnerskap inom Business to Business med VisitSweden.

För mer information om projektet kontakta Åsa Stanaway, tel: 021-397950, e-post: asa.stanaway@vkl.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s