Framtidsbygd i Östersund – där mat måltid och turism möts

Välkommen till Framtidsbygd 5-6 oktober i Östersund, till ett symposium där mat måltid och turism möts.

I Östersund koncentrerar vi oss på utomhusturism (Outdoor) med utomhusmåltider och mathantverk. Destinationer med måltidsupplevelser där lokala mathantverkare, restauranger och turismens entreprenörer samverkar, har större förutsättningar att lyckas. Att få äta utomhus är mycket efterfrågat av turister.

Framtidsbygd är en verkstad för affärsutveckling där vi arbetar med vad Sverige det nya Matlandet betyder just för din verksamhet. När du åker vill vi att du ska känna precis vad du vill göra när du kommer hem!

Du får inspiration av bl a, Jämtlands matlandetambassadör Fia Gulliksson, Bodil
Cornell Eldrimner, Claes Wernersson Qvänum Mat & matlandetambassadör Västra Götaland, Torild Langklopp Stokkøya Sjøsenter i Norge, Ann-Marie Hovstadius VisitSweden, Per Nilsson Profox, Olle Forsell Kalvefalls gård, Patrik
Danielsson Åre Vildmarkskrog, Maria Kjellström ekoturismföretagare, Mårten
Wikner JHT, Linda Nöremark Landsbygdsdepartementet; Ulla Nordström
Livsmedelsverket samt Urban Laurin och Leo Padazakos från Progrezzum.

Läs hela programmet och anmäl dig på: framtidsbygd.se. Sista dag för anmälan är den 26 september.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s