Är ni fullbelagda eller är era aktiviteter fullbokade? Inte? Öka er försäljning via Internet!

Vi tillhandahåller ett onlinebaserat säljsystem för alla turistföretag i Västmanlands län. Ett system där alla kan vara med, stor som liten. Försäljningen sker bl a på länets officiella webbplats vastmanland.se och vi samarbetar med en teknisk arrangör som ställer erforderliga resegarantier och ansvarsförsäkringar.

Nordic Travel tar emot betalningen av kund via säker kreditkortsbetalning (DIBS). Bokningarna hanteras i Citybreak och Nordic Travel sköter avräkning mot alla leverantörer. Detta möjliggör att kunden kan boka flexibla, gränslösa och dynamiska paket.

Affärsmodellen är enkel och kostnadseffektiv
Grundavtalet kostar 0 kr i årsavgift + 6 % provision + X % beroende på vilka marknadsplatser ni säljs genom. För http://www.vastmanland.se är provisionen 4 %, d v s totalt 10 %. Grundavtalet ger er bland annat tillgång till systemet Citybreak och support via telefon och e-post.

Det är enkelt att komma igång
Ni tecknar ett avtal med Nordic Travel som ser till att ni kommer in i bokningssystemet. Ni som redan har avtal med dem eller Västerås & Co medverkar automatiskt på http://www.vastmanland.se.

Detta är en fantastisk chans att göra ert företag ännu mer synligt för besökare till Västmanland och tillsammans bidrar vi till att bli en attraktiv, interaktiv och tillgänglig destination. Läs mer i det tidigare inlägget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s