Det går som tåget… välkommen ombord!

Den Nationella Strategin för Svensk Besöksnäring tar sikte på en tydlig vision, nämligen en fördubbling av turismen till 2020. En fördubbling på tio år ställer höga krav – en bra produkt räcker inte, målsättningen måste vara högre än så. Många hoppas på att länet ska ”få sin del av kakan”, men en fortsatt positiv utveckling kräver engagemang, strategiska vägval och stora investeringar.

Vi har under åren utvecklat ett starkt affärsnätverk och en strategisk som position driver på utvecklingen genom operativa insatser till gagn för besöksnäringen i regionen. Två av de mer omfattande satsningarna är den internationella affärsutvecklingen och utvecklingen av ett oberoende och officiellt system för kvalitetssäkring inom svensk besöksnäring. Ytterligare
ett bidrag till utvecklingen är det onlinebaserade säljsystemet vilket är en fantastisk möjlighet, både för stora som små turistföretag.

Vår strategiska ansats är att skapa en hållbar besöksnäring utifrån ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv. Visionen är att länets besöksnäring ska fördubblas till 2020 genom att alla turistföretag och besöksmål i Västmanlands län blir hållbara och att utvecklingen i länet är en förebild för landets besöksnäring. Utmaningen är att få fler att kliva på vagnarna som rullar på i allt snabbare fart… är du en av dem som vill växa och vara med på resan att fördubbla omsättningen till 2020? Välkommen ombord!

Genom nyhetsbrevet vill vi ge er en bild av vad som är på gång och lyfta fram initiativ som tas för att utveckla besöksnäringen i Sverige. Vårt senaste nyhetsbrev och de föregående hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s