Sveriges största inomhusmarknad för veteranfordon i Västerås

26 november blir det veteranfordonsfest när Classic Motor Marknad slår upp portarna i ABB Arena Syd i Västerås för första gången. Entusiaster från hela Sverige kommer för att frossa bland gamla bilar, motorcyklar, reservdelar och bland spännande kuriosa.

Det är första gången som Classic Motor Marknaden gästar Västerås och det finns ett stort intresse både bland utställare och besökare. – Vi har fler än 200 utställare från hela landet och flera motorklubbar anordnar bussresor till marknaden säger Kaj Wallin på Mowazet som arrangerar marknaden i samarbete med tidningen Classic Motor och den lokala motorklubben Aros Motorveteraner.

Aros Motorveteraner kommer bland annat att fira att Chevrolet fyller 100 år genom en utställning med bilar från olika epoker och Volkswagenhistoriska klubben visar sin charmiga klubbuss och flera fina folkor.

– Vi är stolta att arrangörerna valt Västerås för sitt evenemang. Västerås är ju redan sedan tidigare känt som en motorstad genom bland annat evenemangen Power Big Meet och Midnattssolsrallyt säger Jan Johansson, Marknadsföringschef på Västerås & Co.

Classic Motor Marknad startades redan 1990 på mässan i Örebro och efter 21 år och 43 anordnade marknader flyttar den således till Västerås. I februari 2012 arrangeras nästa motormarknad, även det i ABB Arena Syd.

I samband med mässan håller även Västerås Flygmuseum extra öppet kl. 11-15.

Mer om marknaden: www.mowazet.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s