Västmanländska turistföretag säljer genom utländska researrangörer!

Färnas hjärta B&B och Kolarbyn är ett par av de företag som har skrivit avtal med utländska researrangörer under det gångna året. Sunvil Discovery har med dem i 2012 års katalog, där även Engelsberg UNESCO världsarv, Sala Silvergruva, paddling i Svartådalen, Wild Swedens älg- och bäversafari, Västerås m fl omnämns.

Det är extra roligt att se hur Färnas hjärta B&B använder länets Aktivitetspärm för att locka kunderna och öka merförsäljningen när kunderna är på plats. Ett bra exempel som fler borde ta efter. Se hur de presenteras i katalogen.

Samarbetet med Sunvil Discovery är ett resultat av vårt internationella arbete inom projektet ”Internationell affärsutveckling utifrån marknadens förutsättningar”.

Sunvil Discovery är en del av Sunvil Holidays som är en väletablerad brittisk researrangör som under över 40 års tid skräddarsytt resor till hela världen. De omsatte förra året £ 22 868 000 och spenderade £ 706 000 på att sälja och marknadsföra sina produkter. Kvalitet är ett ledord för företaget och till skillnad från många andra arrangörer säljer de bara sådant de själva kvalitetssäkrat. Detta innebär att de har en ovanligt hög andel kunder som återkommer år efter år. De introducerade Sverige i sitt program 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s