Kompetens och finansiering – så får du ditt företag att växa!

Sverige har en vision att till år 2020 fördubbla turismen! Hur kan du förbereda din tillväxt och möta en ökad efterfrågan? Välkommen på ett heldagsseminarium på temat kompetens och finansiering!

Är du företagare som vill ha tips på var och hur man söker finansiella medel? Vilka organisationer ska man vända sig till? Vad finns det för finansiella stöd? För att kunna utveckla verksamheten och öka tillväxten behövs stöd och rådgivning. Under förmiddagen får du veta var och till vem du ska vända dig för att svar på dina frågor om finansiering och rådgivning.

Vision 2020 vill skapa 100 000 nya arbeten inom besöksnäringen! Behöver du hjälp med ökad kompetens? Förnyad eller förbättrad kunskap? Var hittar man fler och nya medarbetare? Yrkeshögskoleutbildningar är en viktig resurs när det kommer till att förse näringslivets behov av yrkeskompetens. Kom och påverka!

Eftermiddagens resultat styr bland annat vilka satsningar som behöver göras på yrkeshögskoleutbildningar i Mälardalsregionen! Seminariet är ett samarbete mellan Sörmlands turismutveckling och Yrkeshögskolan Mälardalen och riktar sig mot dig som arbetar inom besöksnäringen i Sörmland, Västmanland och Örebro län.

Välkommen den 8 februari till Plaza Hotel i Eskilstuna 10.00 – 16.00. Kaffe serveras från kl 9.30. Seminariet är kostnadsfritt, möjlighet till lunch finns till en kostnad av 175 kr som betalas på plats av var och en. Meddela eventuell specialkost vid anmälan.

Anmälan senast 3 februari till stua@stua.se. Vid frågor ring 0155-22 27 70.

One response to “Kompetens och finansiering – så får du ditt företag att växa!

  1. Åh, vad bra att jag hittade det här! Det är inte lätt med lönsamheten när man driver eget företag! Jag är just nu på jakt om mer information inom detta ämne. En kollega funderar på att byta affärssystem för att öka lönsamheten, och tittade på Epicor; http://www.epicor.com/sweden/Pages/default.aspx. Någon som har några tankar om detta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s