Inbjudan till Framtidsbygd 8-9 februari 2012

Välkommen till Framtidsbygd 8-9 februari 2012; symposiet där mat måltid och turism möts. Nu är det dags för final i Stockholm, där vi koncentrerar oss på två teman;

1. Hur stad och landsbygd med hjälp av bl a Matlandet kan samverka med affärsutveckling.

2. Under ett år har vi träffat nära 300 entreprenörer och representanter från myndigheter och organisationer vid symposier i Göteborg, Växjö, Östersund och Kristianstad. Vi presenterar konkreta förslag både för entreprenörer men också för den offentliga sektorn om hur utvecklingsarbetet kan förbättras och effektiviseras.

Visionen om Sverige som det nya matlandet ger inspiration till att locka turister till Sverige, inte minst internationella som ofta hamnar i städerna. Men många turister vill även uppleva landet. Hur kan stadens turister lockas till landsbygden? Hur kan landsbygdens produkter synas mer i staden?

Det är många budskap som kommit fram under våra symposier. Vi presenterar våra slutsatser. Viktiga frågor som vi tar upp är hur visionen om matlandet kan utvecklas ytterligare, hur vi skapar mer samverkan mellan matens, måltidens och turismens entreprenörer, hur vi kan utveckla fler hållbara och lönsamma produkter samt hur vi skapar mer samverkan och kunskapsutbyte där entreprenörerna sätts i centrum.

Framtidsbygd är en verkstad för affärsutveckling där vi arbetar med vad Sverige det nya Matlandet betyder just för din verksamhet. Låt oss tillsammans skapa ett starkt möte där vi inte bara pratar utan också agerar tillsammans för att skapa konkret affärsutveckling. När du åker vill vi att du ska känna precis vad du vill göra när du kommer hem!

Läs mer i programmet och anmäl dig senast den 1 februariwww.framtidsbygd.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s