Några platser kvar – anmäl dig senast den 6 februari!

Ta med dig din dator och bygg er nya webbplats under en fyradagars workshop! Det många turistföretag har gemensamt är att de behöver en bättre webbplats. Antingen har man knåpat ihop en webbplats på egen hand som oftast inte lever upp till resten av verksamheten, eller så har man en snygg och modern webbplats som är alldeles för krånglig att hålla uppdaterad. Känner du igen dig?

Vi har tagit fram en enkel, billig och proffsig lösning. Webbföretaget Workbox i Västerås har (med hjälp av Marcus Eldh från Skogens Konung och Turismfunktionen vid Västmanlands kommuner och landsting) utvecklat en grundmall som är specialanpassad för turistföretag, stora eller små.

Vi arrangerar nu en utbildning där deltagarna får kunskaper i att utveckla en egen webbplats från grunden. Under utbildningen varvas praktiska kunskaper med tid för eget arbete. Efter fyra dagar har du en färdig webbplats.

Nyckelfunktioner:
* Enkel administration online.
* Integrerad blogg.
* Bildgallerier.
* Interaktiv karta.
* Stöd för sociala medier, t ex Twitter och Facebook.
* Dynamiskt kontaktformulär.
* Går att integrera med t ex CityBreak.
* Möjlighet att vidareutveckla.

Kursdagar:
21/2: Planering av webbplatsen.
22/2: Skapa en ny webbplats.
5/3: Fortsätt bygga på din webbplats.
12/3: Skapa ett positivt innehåll och driv trafik till din webbplats.

Kursdagarna varvas med teori, goda exempel och praktiskt arbete. Passa på att använda kursledarna och de andra deltagarna som bollplank. Efter utbildningen är du som deltagare välkommen att höra av dig till kursledarna för råd och tips via e-post och telefon.

Kursansvarig:
Henrik Wester, Västmanlands Kommuner och Landsting

Kursledare:
Marcus Eldh, Skogens Konung
Alexander Davidsen, Workbox AB

Avgift:
Avgiften är 4 000 kronor exkl. moms, vilket faktureras cirka en vecka före kursstart. För- och eftermiddagskaffe ingår. Lunch betalas av var och en.

Anmälan:
Läs mer om kursen och anmäl dig på http://turistwebben.se/ senast den 6 februari! Observera att det är begränsat antal platser – max 15 deltagare. Vid avanmälan efter anmälningstidens utgång, och ersättare ej deltar, debiteras hela kursavgiften. Bekräftelse skickas cirka en vecka efter anmälningstidens utgång.

Information:
Frågor rörande anmälan/praktiska frågor besvaras av Lena Sahlman på tfn 021-39 79 42. Vid frågor om utbildningen kontakta Marcus Eldh på tfn 0706-10 61 50 alt via e-post marcus@skogenskonung.se.

Läs gärna utvärderingen från den föregående utbildningen på https://uturism.wordpress.com/2011/03/17/internet-i-praktiken-2010-utvardering/.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s