LARGE 2012 – Nordic summit on large carnivore tourism & wildlife experience

Kan nya återskapade vildmarksområden generera jobb och exportintäkter? Vem tar täten och hur ser dialogen ut för en utveckling där glesbygdens invånare kan tjäna riktiga pengar på vilda älgar, skygga bävrar, fria björnar och kanske även nya vilddjur som återintroducerade bisonoxar?

Wildlife Watching är ett av de snabbast växande segmenten inom internationell turism. LARGE 2012, tisdagen den 31 januari i Stockholm, är en exklusiv inspirationsdag om bland annat hur nya vildmarker återskapas för en växande europeisk safariturism och om jaktturism som skapar riktiga jobb. Dessutom om ekoturism som ett redskap för att rädda havets sista vithajar, och föreläsningar och diskussion om samverkan och lokal delaktighet – så väl i Masai Mara i Kenya som i svenska Ammarnäs.

Sammanlagt bjuder vi på ett pärlband av mer än 20 talare, branschföreträdare och beslutsfattare som ger dig det senaste inom svensk och internationell safariturism. Kunniga experter som diskuterar hur framtidens besöksnäring kan skapa jobb, ge ökade exportintäkter och bidra till en rikare biologisk mångfald runt om i Sverige. En unik konferensdag för Dig som vill se nya och bättre metoder för landsbygdsutveckling, skapa ett starkare naturskydd och bidra till professionell naturturism i samverkan med andra näringar.

Läs mer och anmäl dig senast den 23 januari på: ekoturism.org.

LARGE är Nordens största kunskaps- och inspirationsdag om wildlife experience. För andra året i rad samlar vi ledande entreprenörer, forskning, berörda myndigheter och turistbranschen för kunskapsutbyte, nätverkande och nytänkande! LARGE vänder sig till dig som är beslutsfattare eller verksam inom turismbranschen, landsbygdsutveckling, forskning, politik eller berörd myndighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s