Samarbete över länsgränserna ger avtal med Schweden Pur

Västmanland deltar genom VKL tillsammans med flera andra svenska regioner i VisitSwedens partnerskap B2B Tyskland. I höstas träffades partnerskapets deltagare under en konferens i Grythyttan. På programmet stod bland annat ett grupparbete där syftet var att ta fram rundreseförslag som sträckte sig över större geografiska områden än den egna regionen.

En besökare bryr sig inte om länsgränser och vill gärna hinna se så mycket som möjligt på sin semester. Västmanland, Örebro och Värmland valde att arbeta tillsammans. Resultatet blev en åtta dagar lång rundresa med temat Alfred Nobel.

Resan presenterades för VisitSwedens tyska utlandskontor och skickades även direkt till den väletablerade researrangören Schweden Pur. Schweden Pur specialiserar sig på Sverige och vi har sedan tidigare ett gott samarbete med dem. Arrangören tyckte att rundresan lät mycket intressant och har nu knytit avtal med berörda anläggningar. Rundresan presenteras på en helsida i arrangörens katalog och säljs som en fly and drive-resa inför sommaren 2012.

Läs om programmet i katalogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s