Medverka på Sveriges största rekryteringsmässa

Rekrytera rätt och lätt! Välkommen att anmäla er till årets rekryteringsmässa i Västerås på Bombardier Arena onsdagen den 7 mars 2012. Rekryteringsmässan i Västerås är Sveriges största och mest framgångsrika mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande.

Mässan är en matchningsarena för en snabbare, enklare och mer träff säker rekrytering och jobbsökning. Det är din plats och ditt tillfälle att förändra framtiden. Mässan är öppen kl 12.00–17.30 för besökare. Utställare välkomnas från kl 09.00 för att ”rigga” montrar. Lunch serveras till utställare innan mässan öppnar.

Småföretagartorg
På förra mässan, i mars 2011, gjorde vi ett försök med ett Småföretagartorg som gav mersmak. Både besökare och medverkande företag var mycket nöjda med utfallet. Vi erbjuder er småföretagare (max 5 anställda) att ställa ut på ett småföretagartorg kl 15.30–17.30 om inte heldagsmedverkan är möjlig. På detta vis möjliggör vi för er att medverka efter ordinarie arbetsdag under enkla former och till en låg kostnad. Ni tas emot av en mässvärd och får ett ståbord med ert företagsnamn och den service ni behöver under tiden ni medverkar

Pris heldag:
1 500 kr för företag med 1-15 anställda och 3 000 kr för utbildningsanordnare och företag med fler än 15 anställda. I priset ingår monterplats med bord, tillgång till el och internet, en mässvärd samt lunch och kaffe för två personer. Mässan avslutas med en föreläsning för företagare.

Pris småföretagartorg:
300 kr.

Läs mer och anmäl er på www.rekryteringsmassan.se. Mer information finns även i inbjudningarna nedan.
Rekryteringsmässa
Rekryteringsmässa – Småföretagartorg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s