Är ni med på zoover.se?

Se det som en möjlighet att nå ut till en större marknad som kan leda till fler bokningar – det är lätt – det tar inte lång tid  – det är gratis!

Som bekant finns idag en rad boknings- och bedömningssiter på nätet och att synas i så många sammanhang som möjligt blir allt viktigare. Den nederländska bedömningssiten Zoover är en starkt växande webplats som numer också sprids till andra länder och på andra språk. Genom att lägga upp information och bilder på zoover.se syns man automatiskt på alla Zoovers och alltså inte bara den svenska versionen. I dagsläget har Zoover 1.5 miljoner utvärderingar men bara 2 500 av dessa gäller svenska produkter, så det är en bra möjlighet att synas. I Nederländerna används webplatsen flitigt och alla stora researrangörer kopplar sina bokningssystem till dem. Bra omdömen från gäster har därför stor betydelse för hur det går med bokningar.

Ni som ännu inte lagt upp information och bilder på zoover.se men är intresserade av att göra det kan ta hjälp av manualen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s