SjöEvent satsar på Mälaren

SjöEvent i Västerås AB med produkten RENT A RIB fortsätter sin satsning på turism och företagsevent på och omkring Mälaren. SjöEvent fördubblar sin förmåga att transportera personer snabbt på Mälaren genom en investering i en helt ny RIB-båt som levereras lagom till sommaren. Nyanställningar och satsning på event på Aggarön m.m. är andra nyheter för året…

Förutom den nya båten fortsätter de sin satsning på företagsevent, bland annat genom ett lyxigt företagspaket med RIB-båt och trerätters middag direkt på bryggan tillsammans med underhållning. Det kommer även finnas paket innehållandes RIB-båt med lerduveskytte m.m. Till paketen finns en rad valmöjligheter och hela verksamheten bygger på att kunden och säkerheten kring eventen alltid är i fokus. SjöEvent, som även driver Västerås Gästhamn- och husbilsparkering, gör i år även diverse mindre satsningar i hamnen tillsammans med Västerås Stad för att ytterligare öka servicen till de som besöker Västerås med båt eller husbil.

SjöEvent i Västerås AB startades senhösten 2009. De utgår från Västerås, men opererar i hela Mälaren. Delägarna har alla en bakgrund som sjöräddare inom Sjöräddningssällskapet. Med säkerhet och kunden i fokus arrangerar SjöEvent, genom produkten RENT A RIB, event med eller utan båt, på eller i närheten av Mälaren. De utför allt från rena persontransporter till mer avancerade arrangemang där de är spindeln i nätet och skräddarsyr en hel upplevelse med aktiviteter, mat, underhållning och övernattningar, på och intill Mälaren för företag, privata grupper och enskilda.

Läs mer på www.sjoevent.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s