Utökad personalstyrka hos Turismfunktionen

Projektet Hållbar besöksnäring går in i en ny fas vilket möjliggör en utökning av personalen hos Turismfunktionen vid VKL.

Den 26 mars börjar Pia Ihanus arbeta som projektassistent på heltid t o m den sista december 2012. Pia kommer att arbeta nära Åsa Stanaway som är ansvarig för projekten Internationell affärsutveckling och Hållbar besöksnäring. Pia har praktiserat på Turismfunktionen i samband med hennes studier på Affärsturism – En ledarskapsutbildning inom mötesindustrin. Under praktiken gjorde hon bland annat företagsbesök och intervjuer för att inhämta information från företagen som grund för det framtida arbetet. Detta innebär att vi snabbt kommer igång med vårens utmaningar.

Ida Blixt som har varit tjänstledig från Sala kommun och arbetat halvtid som affärsutvecklare på VKL sedan mitten av augusti 2011 avslutar sitt projekt hos den sista mars. Ida har främst arbetat med utvärdering av digitala boknings- och värderingssiter, utvecklingen av aktivitetsbroschyren samt visningsresor av medverkande aktivitetsföretag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s