Ett spännande och framgångsrikt 2011 -årets första nyhetsbrev är laddat med spännande händelser!

Med en rasande fart passerade januari, februari och mars och det är hög tid att summera det föregående året. 2011 är ett år som har präglats av ett omfattande strategiskt arbete för att stärka verksamhetens position som en självklar samarbetspart för både lokala som internationella företag och organisationer inom besöksnäringen.

Vi arbetar utifrån visionen att länets besöksnäring ska fördubblas till 2020 genom att alla turistföretag och besöksmål i Västmanlands län blir hållbara och att utvecklingen i länet är en förebild för landets besöksnäring. Vår strategiska ansats är att skapa en hållbar besöksnäring utifrån ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv. De tydligt avgränsade och affärsskapande insatserna ger resultat. Exempel på detta är t ex att Västmanland tillsammans med Sörmland medverkar som en av tre partnerregioner i det nationella projektet Hållbar besöksnäring, att den största charterresan någonsin i Sverige tog plats i Västmanland och att våra utbildningar blir fullbokade.

Genom nyhetsbrevet vill vi ge er en bild av vad som är på gång och lyfta fram initiativ som tas för att utveckla besöksnäringen i Sverige. Vårt senaste nyhetsbrev och de föregående hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s