Mat från Skogsråvaror -delta i en kurs med hög trendfaktor

Har du ett företag som driver:
* Produktion av livsmedel
* Gårdsbutik
* Bo på lantgårds verksamhet
* Gårds kafé
* Naturturism

Då är det här kursen för dig! Under två dagar lär vi oss att hitta råvaror i skogen och att bereda eller tillaga och komponera dessa på rätt sätt så att dessa kan användas i din verksamhet. Har du produktion av livsmedel är du välkommen att ta med egna råvaror för att få inspiration till nya recept och kombinationer av råvaror som du kan sälja i din verksamhet.

Medverkande på kursen är:
Kock, Mårten Lindqvist Vackstanäs
Biolog, Frida Hedin HS Konsult
Matkonsult, Ellinor Moberg HS Konsult
Kursledare, Sofia Äng HS Konsult

Kursen kommer att hållas i fält, på sal och i ett kök.
Datum: 31 maj-1 juni 2012
Plats: I Västerås, plats och lokal meddelas efter anmälan.
Tid: Cirka 10:00-17:00 båda dagarna

Anmälan Senast den 14:e maj till Hushållningssällskapet, telefon 018-56 04 00 eller e-post hskonsult@hushallningssallskapet.se. För mer info kontakta Sofia Äng på tfn. 0704 23 75 25.

Deltagaravgift: 800 kr + moms, exklusive förtäring och eventuell övernattning.

Aktiviteten ingår i Landsbygdsprogram för Sverige 2007-2013, som finansieras av EU och Svenska staten genom Länsstyrelsen i Västmanlands län.

Hjärtligt välkomna!

Sofia Äng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s