Hållbar besöksnäring -slutrapport

Projektet Hållbar besöksnäring är en satsning initierad av Västsvenska Turistrådet tillsammans med Tillväxtverket. Målsättningen med projektet är att utveckla ett permanent kvalitets- och hållbarhetssystem för hela Sveriges besöksnäring. Projektet pågår under perioden 2010-2014 och sker i samarbete mellan Tillväxtverket, VisitSweden och andra nationella och regionala turistorganisationer.

Västmanland och Sörmland har valts ut som en av totalt fyra regioner. Som partnerregion får vi möjligheten att vara del av Sveriges kanske största utvecklingsprojekt genom tiderna och ingå i ett nationellt och internationellt kunskapsnätverk. Turistföretag i regionen får möjlighet att bidra och påverka utvecklingen av kvalitets- och hållbarhetssystemet. Flera av företagen kommer att testas av internationella experter och rådgivare.

Huvuddelen av vårt arbete som partnerregion finansieras genom externa finansiärer. Den första fasen och finansieringen avslutades den 31 mars 2012 och arbetet fortsätter genom projektet Hållbar besöksnäring II.

slutrapporten kan du ta del av hur arbetet har fortlöpt och vilka resultat som uppnåtts.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s