Ekoturism i praktiken – Utveckla ditt företag och tjäna mer!

Under de senaste åren har naturturismen blivit mer aktuell för såväl svenska som utländska besökare. Allt pekar på att efterfrågan kommer att öka avsevärt under de kommande åren. Vi behöver bli bättre på att våga tänka affärsmässigt på naturturismen för att kunna leva på vår kanske största basnäring. Dessutom på ett hållbart sätt ur både ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv.

Vi söker dig som vill för er som vill vidareutveckla spännande ekoturismprodukter. Är du redan igång och vill ha en knuff framåt? Att skapa kontakter och nätverka med de andra deltagarna kan ge effekter och möjligheter du inte ens trodde fanns.

Under kursens gång kommer du som deltagare att jobba utifrån ditt eget företag för att utveckla nya arrangemang och paket. Vilka är dina samarbetspartners, bokningskanaler och marknadsföringskanaler? Målet är att alla ska ha sålt sina nya produkter innan kursen är slut.

Kursledare är som tidigare: Marcus Eldh från det prisbelönta ekoturismföretaget Skogens konung och Henrik Wester, Turismutvecklare vid Västmanlands Kommuner och Landsting. Utbildningen har genomförts tidigare i flera andra regioner och utnämndes 2010 till Årets landsbygdsprojekt. Läs gärna mer på: www.vkl.se/artikel.asp?artikelId=3939&strukturId=969.

Kursen kommer att hållas i Västmanland och Närke mellan november och mars. Intresset brukar vara stort så gör gärna en förhandsanmälan till Gunn-Viol Kattilakoski, Säljchef vid Örebrokompaniet, via e-post gunn-viol.kattilakoski@orebrokompaniet.se. OBS att det inte är en bindande anmälan, det sker i samband med inbjudan som skickas i början av september.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s