Skedvi Strand blir tyska Vamos Reisens första sverigeprodukt!

Skedvi Strand är en toppmodern stugby i Köpings kommun. Ett tjugotal röda stugor med vita knutar ligger spridda i skogsbrynet med utsikt över Skedvisjön. Åke och Ulla Wievegg har arbetat hårt för att göra anläggningen attraktiv på den utländska marknaden.

Genom att komplettera boendet i de rymliga högkvalitativa stugorna med aktiviteter som kanot, cykel och vandringsleder på plats samt arbeta med merförsäljning av aktiviteter i regionen har man skapat en produkt som lockar.

Skedvi Strand är med i Turismfunktionens internationella satsning mot researrangörsledet. Redan i år har anläggningen fått över tusen gästnätter som ett resultat av det internationella samarbetet med VKL och VisitSweden inom partnerskapet B2B på den holländska marknaden. Nu är det även klart med ett avtal med tyska Vamos Reisen inför nästa säsong. Skedvi Strand blir Vamos Reisens första sverigeprodukt som kommer att ha starkt fokus på familjer som vill komma nära den svenska naturen och umgås med varandra.

”Anläggningen är perfekt för barnfamiljer och personligen älskar jag fotografierna vi fått till katalogen” säger Vamos Reisens Product Manager Dörte Wittkugel.

För att matcha kundens förväntningar och få till avtalet med Vamos Reisen har Skedvi Strand bland annat erbjudit att hålla en gemensam grillkväll för gäster en gång i veckan.

”Det är genom VKLs internationella arbete vi har fått den här kontakten och vi ser fram mot att ta hand om gästerna från Vamos Resien nästa sommar. Om de vill ha en grillkväll är det klart att vi fixar det – man måste ju lyssna på kunden” säger Åke Wievegg som är platschef på Skedvi Strand.

Så här presenterar Vamos Reisen produkten.

One response to “Skedvi Strand blir tyska Vamos Reisens första sverigeprodukt!

  1. Pingback: Tack… ett år går så fort! | Turism i Västmanland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s