Färna Herrgård & Spa: Sverigefans på studiebesök

Förra veckan bjöd VisitSweden i samarbete med Västmanlands Kommuner och Landsting in åtta hängivna Sverigefans till en rundtur i Sörmland och Västmanland. Ett av stoppen blev här på Färna för matlagning tillsammans med sous chef Emma.

Dagen därpå bjöds det på spalyx på Färna Spa innan det var dags att besöka våra grannar på Färnas Hjärta för pannkakaslunch. På programmet stod bland annat älgsafari med Wild Sweden, besök i Sala silvergruva och mycket annat.

Gemensamt för dessa åtta Sverigefans är deras stora hängivenhet till vårt land och aktivitet på Visit Swedens webbbaserade samlingsplats för Sverigefantaster, Community Of Sweden. Där laddar medlemmarna upp egna bilder och delar med sig av minnen och resmålstips om Sverige online.

Läs hela artikeln och titta på bilderna på Färnas Herrgård & Spas blogg.

One response to “Färna Herrgård & Spa: Sverigefans på studiebesök

  1. Ett mycket lyckat event! Ett stort tack till Västmanlands Kommuner och Landsting som hjälpte till att arrangera detta tillsammans med oss på VisitSweden. Och inte inte minst ett stort tack till alla trevliga människor på Färnas Hjärta, Färnas Spa, Wild Sweden, Kolarbyn, Sala Silvergruva med flera. Ert personliga och genuina engagemang smittade av sig på våra deltagare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s