Västerås Convention Bureau söker en Försäljningsansvarig – sista ansökan den 15 november!

Redan på vikingatiden var Västerås en väl etablerad handels- och mötesplats. Under 1100-talet vallfärdade tyska köpmän till staden eftersom läget var bra och trakten redan då hade ett väl utvecklat nät av förbindelser. Här samlade Gustav Vasa sina 1 000 män till Riksdagen 1527 som också är känd som reformationsriksdagen. Och så har det fortsatt. Idag finns här många organisationer och multinationella företag med besökare från hela världen. Vi är duktiga på att ta hand om våra gäster och arrangörer och därför väljer många att mötas på konferenser och kongresser i Västerås.

Vi vill fortsätta att utvecklas som en av Sveriges främsta mötesstäder och förstärker vår verksamhet genom att bilda Västerås Convention Bureau. Västerås CVB skall arbeta med försäljning och marknadsföring av Västerås som mötesdestination för nationella och internationella möten, kongresser och konferenser.

Vi söker en Försäljningsansvarig till Västerås Convention Bureau
Vi söker dig som kan etablera och utveckla kundrelationer och bli vår försäljningsansvarige  och tillika projektledare för Västerås Convention Bureau. I rollen ingår att aktivt påverka fler att förlägga sina möten till Västerås och att vara kontakt mellan mötesköpare och mötesleverantörer, delta på mässor, nätverksträffar och genomföra site inspections och visningsresor för mötesplanerare. Du ska etablera Västerås Convention Bureau som en naturlig part som stödjer och underlättar arbetet för personer inom organisationer, föreningar och företag i deras arbete med att arrangera möten, konferenser och kongresser i Västerås. Du kommer att arbeta med sammanställningar av mötesansökningar och offerter för hela staden s.k. bids.

För att passa in i rollen ser vi att du är starkt resultatorienterad med stort fokus på relationer, kunder och affärsmässighet. Detta innebär en förmåga att kunna arbeta flexibelt och samverka, men även att kunna agera självständigt och vara drivande. Du behöver vara strukturerad och tycka om att ha många projekt igång samtidigt och att möta många nya människor. En fördel är om du har ett eget nätverk inom organisations- och företagsvärlden i Sverige och i Västerås.

Vi tror att du har en högskoleutbildning med inriktning mot marknadsföring eller motsvarande med flera års erfarenhet av tjänsteförsäljning, helst inom mötesindustrin. Det är meriterande om du har goda kunskaper om vad Västerås har att erbjuda som mötesdestination. Krav i rollen är att du har mycket goda språkliga kunskaper svenska och engelska. Har du dessutom ytterligare språkkunskaper är det meriterade. Har du tidigare erfarenhet från mötesindustrin, gärna som projektledare eller har du arbetat inom en Convention Bureau är detta meriterande.

Välkommen till Västerås stad, här får du möjlighet att jobba med det viktigaste! Västerås stads medarbetare får vara med och bygga samhället och få en hel stad att fungera. Västerås stad är Västerås största arbetsgivare, en stor organisation som ger möjligheter.

Vår vision om staden utan gränser finns filmatiserad: www.youtube.com/watch?v=kr2wLR71g70.

Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

För mer information kontakta Marknadschef Jan Johansson Västerås & Co tfn: 021-390111, eller Rekryteringskonsult Johan Helander HR Centrum tfn: 021-391004. Facklig kontaktperson SACO; Jörgen Österberg tfn: 021-392323

Placeringsort: Västerås
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum är den 15 november 2012

Ansök via www.offentligajobb.se refnr A294224

Västerås Convention Bureau är en icke vinstdrivande organisation som med hjälp av nationella och internationella möten bidrar till utveckling och marknadsföring av Västerås. Västerås Convention Bureau är ett partnerskap mellan aktörer inom den lokala mötesindustrin och en del av Västerås & Cos verksamhet. Västerås & Co har till uppdrag att marknadsföra Västerås som en attraktiv destination att besöka och att mötas i. Västerås & Co ska bidra till att stärka Västerås attraktionskraft som leder till att fler vill etablera sina företag och att fler vill bosätta sig och arbeta i staden. Västerås & Co tillhör Västerås stads bolag Etablering Västerås AB.

www.visitvasteras.se

One response to “Västerås Convention Bureau söker en Försäljningsansvarig – sista ansökan den 15 november!

  1. Pingback: Västerås Convention Bureau – Ny satsning för att öka antalet möten, kongresser och events i Västerås | Turism i Västmanland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s