Tävla om resor i höst

Fram till söndagen den 25 november kan du tävla om tre presentkort till Naturens Bästas läckra utbud av kvalitetsmärkt ekoturism. Presentkorten är tillsammans värda 5 000 kronor och du kan bli en av tre glada vinnare genom att svara rätt på tre frågor och berätta vad som är bäst med svensk natur på vintern.

Vinn ett presentkort från Naturens Bästa till vinterns coola snöäventyr. / Foto: Staffan WidstrandFLY HÖSTRUSKET OCH dröm dig bort till gnistrande vinteräventyr, härliga vårupplevelser eller sköna sommardagar i svensk natur. Naturens Bästas hösttävling är ett kul, klimatsmart och enkelt sätt att vinna ett presentkort till en kvalitetsmärkt svensk naturupplevelse under nästa år.

SVARA RÄTT PÅ tre frågor om svenska valar, öringar och gammelskogar och berätta vad som är bäst med svensk natur på vintern. Dina svar vill vi ha senast söndagen den 25 november.

Då är du med och tävlar om tre presentkort från Naturens Bästa á 3 000, 1 500 och 500 SEK. Sammanlagt vinster för 5 000 kronor. Tävla här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s