Vi säljer regionen på World Travel Market i London

Västmanland deltar på mässan World Travel Market (WTM), i ett samarbete med Sörmlands turismutveckling AB och under det gemensamma namnet Stockholm Countrybreak.

Genom detta samarbete effektiviserar vi arbetet, halverar våra kostnader för deltagande på mässan samt får ett större och mer intressant utbud av exportmogna produkter att locka med. Stockholm Countrybreak kommer att ha ett bord i VisitSwedens del av Skandinaviens monter.

Att vi kallar oss Stockholm Countrybreak gör att utländska researrangörer direkt förstår att vi kan erbjuda natur och landsbygd väldigt nära Stockholm. Detta är intressant för den brittiska marknaden som har många bra flygförbindelser till Stockholm, Nyköping och Västerås. Vi har redan lyckats boka in ett tiotal möten och kommer naturligtvis att få till många fler på plats. På ett säljmöte lyssnar vi på vad researrangören söker och presenterar sedan de produkter som matchar efterfrågan. Ofta vill en researrangör själv se att produkten håller hög kvalitet innan de börjar sälja den och i de fallen bjuder vi in dem till en visningsresa.

WTM är en årlig fackmässa för resenäringen. Mässan hålls i London och pågår i fyra dagar. I anslutning till WTM hålls även en rad föreläsningar samt  ”WTM World Responsible Tourism Day” – en dag anordnad av bl a Förenta Nationernas organ för turism, UNWTO. Här står hållbarhet i fokus och utifrån vårt deltagande i det svenska projektet Hållbar Besöksnäring ska det bli mycket intressant att höra hur diskussionerna går i ett internationellt sammanhang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s