Marknadsföringschef sökes till Västerås & Co!

Västerås & Co har till uppdrag att marknadsföra Västerås som en attraktiv destination att besöka och att mötas i. Västerås & Co ska bidra till att stärka Västerås attraktionskraft som leder till att fler vill etablera sina företag och att fler vill bosätta sig, arbeta samt studera i staden.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba i en attraktiv och expansiv framtidsstad där det händer mycket. Vår vision – ”Västerås 2026 staden utan gränser” har precis antagits och fokus är nu inställt på att den ska förverkligas. I Västerås ser vi möjligheter och känner oss stolta över allt staden har att erbjuda. Västerås växer med ca 1000 invånare per år och är i dag Sveriges sjätte stad med 140 000 invånare.

Som marknadsföringschef ansvarar du för Västerås & Co som är stadens marknadsföringsavdelning inom Etablering Västerås AB, EVAB (där även stadens näringslivskontor ingår). Västerås & Co ansvarar för att utveckla den attraktiva destinationen Västerås samt att bidra till en fortsatt tillväxt av staden.

Läs mer i platsannonsen. Sista ansökningsdag är den 2 december.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s