Aros Congress Center flyttar fram positionerna

Aros Congress Center fortsätter att flytta fram positionerna och anställer nu Eddy Slättenhäll, tidigare anställd på Rix FM Event.

Eddy kommer att ingå i koncernledningen och vara ansvarig för affärsutveckling, food & beverage och egna produktioner som t.ex. Vin i Västerås och Showen Studio 54. Tillsammans med kongresschef Anna J Ljunggren kommer han även ansvara för den dagliga driften.

– Aros Congress Center är en oerhört välskött och kompetent verksamhet, en av de bästa i landet. Att utifrån de grundförutsättningarna få möjligheten att vara med och utveckla och påverka en verksamhet på frammarsch känns både kul, inspirerande och utmanande, säger Eddy Slättenhäll.

– Eddy Slättenhäll har jobbat i eventbranschen i över 20 år och har mångårig erfarenhet av att jobba med större publika evenemang som Melodifestivalen och Rix FM Festival. Jag har under många år jobbat med Eddy i olika sammanhang och är mycket glad att vi nu blir kollegor. Han kommer tillsammans med vårt duktiga team av medarbetare kunna bredda och spetsa vårt erbjudande och skapa en ännu komplett leverantör av möten, mat och musik, säger Tobias Hultberg VD Aros Congress Center Holding AB.

För ytterligare upplysningar, vänligen kontakta:
Tobias Hultberg, VD Aros Congress Center, 070-370 12 06, tobias.hultberg@acc.se
Eddy Slättenhäll, 073-414 85 78, eddy.slattenhall@acc.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s